Pukuloistoa ja inspiraatiota

Lapsuudessaan varmasti jokainen pikkutyttö on haaveillut omista ihanista häistään prinsessaleikkejä leikkiessään. Säkenöivä mekko päällä, kampausta koristaa pieni ja siro tiara sekä alttarilla odottaa oma unelmien prinssi. Näin voikin kuvitella, kuinka haltioissaan jokainen tuleva morsian on päästessään messuille ihastelemaan ja hypistelemään toinen toistaan upeampia häämekkoja. Valikoimat ovat laajat sekä lukuisten näytteilleasettajien valikoimista löytyy monia eri mallisia ja tyylisiä häämekkoja.

Teksti: Elisa Niininen
Kuvat: Annika Liinanki Photography

Häämekkoja on monenlaisia, joista on varmasti hankala valita, minkälainen mekko olisi se itselleen paras valinta. Onko mekko perinteinen vai modernimpi? Onko mekko kapealinjainen vai runsashelmainen? Tuleeko siihen pitsiä vai strasseja? Mielessä pyörii monenlaisia ajatuksia ja ideoita minkälaisen mekon itselleen haluaa. Oikean mekon etsiminen voi olla välillä jopa uuvuttavaa. Messuilla mieluista mekkoa on mukavaa etsiä, sillä messuilla pääset näkemään laajan valikoiman eri pukuvalmistajien mekkoja yhdessä ja samassa paikassa. Paikalla on myös tukuittain alan ammattilaisia, joiden rautaisella osaamisella ja ohjeistuksilla varmasti jokainen tuleva morsian löytää juuri sen oikean mekon, jonka haluaa päälleen pukea omana hääpäivänään.

Suomen Häämessujen ohjelmaan kuuluu The National Wedding Show, jossa esillä on näytteilleasettajien luomuksia muotinäytöksen tyyliin. Tämä on oiva tilaisuus päästä näkemään mahtavia mekkoja mallien päällä ja saada inspiraatiota oman tyyliin. Lavalla on näytillä uusimpia trendejä, joista voi poimia parhaat ideat mukaansa. Tänä vuonna kävijöillä on myös Jyväskylän messuilla mahdollisuus päästä paikan päällä sovittamaan Bridal Fitting -alueella eri valmistajien pukuja.

Kauaa ei enää tarvitse odottaa ja jännittää, että pääsee näkemään pukuloistoa, sillä Suomen Häämessut ovat aivan nurkan takana.

Katso lisää: www.suomenhaamessut.fi

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top