10 asiaa mitä jokaisella morsiamella tulisi olla

Tekst: Anna Storm  Foto: Adobestock.com

1. Paras ystävä

Parhaan ystävän läsnäolo hääsuunnittelun ja suuren päivän aikana on korvaamaton. Myös äiti tai sisko ajaa saman asian.

 

2. Fantastinen morsiusmekko

Hääpäivänä sinulla on todellakin oikeus olla maailman kaunein. Sijoita ainutlaatuiseen morsiusmekkoon, joka korostaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

3. Avoin mieli

Monilla on jo suunnittelun alkuvaiheessa selkeä kuva siitä, miltä häiden tulee näyttää. Pidä kuitenkin mieli avoinna ja uskalla lisätä ja poistaa asioita suunnittelun edetessä.

4. Hetki teille

Varaa hetki hääpäivästä vain sinulle ja kumppanillesi. Päivä voi olla niin täynnä ohjelmaa, että unohdatte katsella ja nauttia toisistanne. Varatkaa hetki päivästä, jolloin olette täysin kahdestaan.

5. Ihana häämatka

Päivä häiden jälkeen on maaginen! Tietenkin sisällä voi olla pieni tyhjä tila, kun suuri päivä on vihdoin ohitse – pitäkää siis huolta, että teillä on tiedossa ihana häämatka, jota odottaa.

6. Kahdet kengät

Jalkasi tulevat kiittämään sinua, kun otat vaihtokengät mukaan hääjuhlaan.

7. Hätävaralaukku

Pidä huolta, että jollain vieraistasi (esimerkiksi äitillä tai ystävättärellä) on käden ulottuvilla pieni laukku, jossa on kaikki välttämätön. Hieman meikkiä, parfyymiä, laastaria ja tahranpoistoainetta, jos onnettomuus sattuisi kohdalle.

8. Ohjelmaa hääjuhlaan

Hääjuhla on fantastinen, mutta siitä tulee vielä parempi odottamattoman ohjelmanumeron myötä. Tilaa paikalle esimerkiksi live-bändi, DJ, tanssijoita tai stand-up koomikko nostattaaksesi tunnelmaa.

9. Tähtiloistoa

Päivä ennen häitä on ehkä paras kaikista? Varaa itsellesi ja kumppanillesi (tai ystävättärillesi) hotellihuone päivä ennen häitä ja nauti hetkestä sekä tulevasta juhlasta.

10. Maaginen vihkisormus

Tulet kantamaan sormusta sormessasi loppuelämäsi – valitse siis sormus, joka saa ihmiset hämmästelemään ja sinut tuntemaan pirskahtelevaa iloa joka päivä.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top