Vuoden hääpukuliike -finalistit on selvillä!

Vuoden hääpukuliike palkitaan vuosittain alan ammattimessuilla Ruotsissa. Tänä vuonna finaaliin ylsi kuusi liikettä. Viime vuonna voiton vei Lahtelainen Morsiuspukuliike Glamour. Vuoden pukuliike kilpailu ratkeaa Nordic Bridal Show -messuilla Malmössä 16.6.2018.

FIANCÉE / TIINA ÖSTERHOLM

Fiancée on Turun vanhin morsiuspukujen erikoisliike, joka on palvellut asiakkaitaan yli 35 vuotta – jo vuodesta 1980. Ensimmäiset myytävät, upeat hääpuvut ovat olleet perustajan itsensä, Aira Lehtosen, ompelemia. Vuosien varrella, toiminnan kehittyessä ja laajentuessa, lukuisat morsiamet ovat löytäneet kauniin morsiuspukunsa Fiancéen valikoimasta. 

www.fiancee.fi

SEREMONIA / MINNA TOIKKA

Seremonia on morsiuspukujen ja juhlapukujen erikoisliike sekä edullinen, mutta todella laadukas pukuvuokraamo Helsingin keskustassa. Valikoimasta löytyy morsiuspuvut, iltapuvut, promootiopuvut, vanhojentanssipuvut, frakit, saketit, smokit sekä erikoispuvut.  Myymälästä löytyy myös runsaasti asusteita. Liike sijaitsee Helsingissä Kasarmitorilla.

www.seremonia.fi

MORSIUSATELJEE KATARIINA / KATARIINA KARPPINEN

Katariina on Love Story by Katariina, niinkuin jo aulassa jokainen tulija aistii. Yritys syntyi, kasvoi ja elää onnesta ja rakkaudesta. Liike sijaitsee Oulussa Rotuaarilla ja tarjontaa on niin morsiuspuvuissa, juhlapuvuissa kuin miesten pukeutumisessakin, asusteita unohtamatta. Liikkeessä tarjotaan elämyksiä omilla mallistoilla ja laadukkaalla asiakaspalvelulla.

www.katariina.fi

HAAVEMAA / MARIKA UUSIMÄKI

Haavemaa sijaitsee Seinäjoella ja on alueen suurin morsiuspukuliike. Haavemaa myy ja vuokraa naisten morsiuspukuja ja juhlapukuja. Valikoimiin kuuluvat myös tanssiaispuvut, asusteet, juhlakengät sekä miesten juhlapuvut.

NIINATAR / NIINA KUHTA

Helsinkiläisestä pukuliike Niinattaresta löydät aina yli 1000 pukua. Valikoimaan kuuluvat hääpuvut, iltapuvut, vanhojentanssipuvut, kattava valikoima asusteita, värjättäviä kenkiä ja laukkuja. Miesten puku valikoimaan kuuluvat frakki, saketti, smokki, bonjour ja tummat puvut. 

www.niinatar.fi

PORIN JUHLAVA / SANNA HEKKALA JA ELINA HAANPÄÄ

Porin Juhlava on hyvän palvelun morsius- ja juhlapukujen erikoisliike. Juhlava on palvellut asiakkaita niin Porista kuin kauempaakin jo yli kymmenen vuoden ajan. Liike tarjoaa alan parhaat merkit niin naisille kuin miehillekin.

www.porinjuhlava.fi

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top