Morsiamen kengät ja tarvikkeet

morsiamen kengät ja tarvikkeet

Kaunis häämekko on häätyylisi perusta, mutta oikeilla yksityiskohdilla ja kengillä luot kokonaisuuden. Tässä esittelemme tärkeitä yksityiskohtia ja kerromme vuoden 2021 trendeistä.

Teksti: Anna Storm Kuvat: Adobestock.com

Suosittelemme aloittamaan oikean häämekon etsinnästä ja tämän jälkeen suuntamaan asusteiden metsästykseen. Mekko on häätyylisi perusta ja tämä kyseinen luomus antaa sinulle suuntaviivat asusteiden valintaan. Ehkä olet nähnyt mieleisesi tyylin jossain lehdessä tai Instagramissa ja haluat kopioida sen suoraan itsellesi. Tai ehkä olet aivan hukassa mitä tulee hiuskorujen, kenkien, huntujen ja alushameiden valintaan? Olit perillä asioista tai et, suosittelemme pyytämään hääliikkeen asiantuntevia ammattilaisia jakamaan sinulle parhaat vinkkinsä. Tämän jälkeen voit vapaasti aloittaa kaikkien tilpehöörejä tutkailun ja yhdistelemisen. Mutta mikä on erityisen kuumaa juuri nyt? Me kerromme.

Käsineet

Käsineet ovat kautta aikojen olleet suosittu asuste ja ne tuovat tietynlaista eleganssia häätyyliisi. Voit valita käsineet, joiden kangas sointuu mekkosi kankaan kanssa tai jotka sopivat vuodenaikaan, jolloin hääjuhlanne järjestetään. Kesähäihin kannattaa valita puuvilla- tai pitsikäsineet, kun taas talvihäihin sopivat samettihansikkaat. Tällä hetkellä pitkävartiset, yli kyynärpään ylettävät hansikkaat ovat kaikista suosituimpia. Mutta myös lyhyempivartiset hansikkaat sopivat häihin – suosittelemme tässä tapauksessa valitsemaan oikein lyhytvartisen käsineen, joka oikeastaan peittää vain kämmenen.

Vihkiseremoniassa kannattaa huomioida, että sormusta ei pueta käsineen päälle. Aikoinaan oli tapana purkaa vasemman käden nimettömän sormiosan sauma, jotta vihkiseremoniassa sormus saatiin helposti paikoilleen. Nykyään käsineet ovat joustavampia ja ne on helppo riisua kun on aika laittaa sormus paikoilleen. Tänä päivänä on myös hansikkaita, jotka kiinnittyvät ainoastaan keskisormeen silmukan avulla. Näitä hansikkaita ei tarvitse riisua, joten sormuksen asettaminen nimettömään on helppoa.

Huntu

Siitä lähtien kuin Marion sonnustautui kauniiseen huntuun Robin Hood -elokuvassa, on tämä Disney -unelma elänyt monien mielessä ja halu pukeutua romanttiseen huntuun hääpäivänään kasvanut. Tänä vuonna huntu saa olla useita metrejä pitkä ja muodostaa kauniin laahuksen häämekolle. Harva asia on yhtä romanttista kuin tuulessa hulmuava huntu. Hunnun suosio on kasvanut suunnattomasti Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häiden myötä, joissa morsian pukeutui kauniiseen huntuun. Valitse yksinkertainen huntu viimeistelemättömillä reunoilla tai huntu, joka on koristeltu samanlaisella pitsillä kuin häämekkosikin. Ainoa suuri määrittelevä asia hunnun valinnassa on, että sen värin kannattaa olla sama kuin häämekkosikin väri.

morsiamen kengät ja tarvikkeet

Pitkä huntu luo romanttisen ja elegantin tunnun hääpäivään.

Kengät

Oikeat kengät antavat sinulle ryhdin, joka kaunistaa koko vartaloasi ja mahdollistaa mekon laskeutumisen upealla tavalla. Korkokenkä parantaa ryhtiäsi ja saa mekkokankaan laskeutumaan kauniisti – mutta muista, että kengät tulevat olemaan jalassasi koko päivän ja sinun tulee jaksaa kävellä niissä useiden tuntien ajan. Mikäli olet tottunut korkokenkien käyttäjä, niin tuskin hääpäivänäkään syntyy mitään ongelmia. Mutta suosittelemme valitsemaan paksumman koron, jos olet tottumaton korkojen käyttäjä. Osa morsiamista valitsee hääpäiväänsä korottomat kengät, kuten ballerinat tai sandaletit. Nämä ovat oikein toimivia vaihtoehtoja kesähäihin ja luovat rennon romanttisen tunnelman.

Voit myös laittaa korkokengät jalkaasi vihkimisen ajaksi ja vaihtaa ballerinat tai matalampikorkoiset kengät hääjuhlaan.

Tänä päivänä on tarjolla suuri valikoima kauniita kenkiä, joista valita mieleisensä hääpäivään. Aikaisemmin hääkengät olivat lähes aina valkoisia, mutta nykyään niitä löytyy kaikissa eri väreissä ja muodoissa. Voit valita kengät, jotka sopivat yhteen mekkosi kanssa tai kengät, jotka erottuvat edukseen värinsä tai tyylinsä puolesta.

morsiamen kengät ja tarvikkeet

Viitta

Tämän päivän hääpukeutumisen avainsana on eksklusiivisen chic ja mikä sopisi tähän tyyliin paremmin kuin kaunis viitta? Monet johtavista häävaatteiden valmistajista ovat esitelleet mallistoissaan kauniita viittoja, joissa osassa on jopa iso huppu. Viittoja on tarjolla niin lyhyinä kuin pitkinäkin vaihtoehtoina ja voit valita luomuksen joka koostuu läpikuultavasta pitsistä tai peittävämmästä kankaasta. Huomioi, että viitan tulee sointua yhteen mekkosi kanssa, eivätkä kaikki mekot sovi kovin hyvin yhteen viitan kanssa.

Hiuskorut

Kaunis tiara tai kimaltavat hiuskorut ovat tänä päivänä enemmän sääntö kuin poikkeus hääpäivänä. Markkinoilla on tarjolla runsas määrä kauniita hiusasusteita ja nyt trendi on muuttumassa 20-luvun kimaltavista kivistä minimalistisempaan ja skandinaavisen puhdaslinjaiseen tyyliin. Korujen inspiraationa ovat toimineet Rooman suuraika ja kreikkalaiset jumalattaret, ja näin ollen tulevan sesongin suosituin väri on itsestään selvästi kulta.

morsiamen kengät ja tarvikkeet

Kauniita hiuskoruja Jannie Baltzerilta.

Lue lisää

Hehkua hääpäivään

Hehkua hääpäivään Kukapa ei haluaisi hehkua kauniisti hääpäivänään niin sisäisesti kuin ulkoisestikin?

Morsiamen kengät ja tarvikkeet

Tässä esittelemme tärkeitä yksityiskohtia ja kerromme vuoden 2021 trendeistä.

10 häätrendiä vuodelle 2021

Häämuodissa on juuri nyt luovuutta enemmän kuin koskaan ja suunnittelijoiden mallistoissa seuraavat suuntaukset ovat nähtävillä.

Madi Lanen kevään 2021 -mallisto: Aphrodite

Tässä esittelemme uusimman kevät/kesä 2021 -mallistomme: Aphrodite.

Evie Young Bridalsin kevään 2021 -mallisto: The Outback Australia

Lähde matkalle Evie Young Bridalin kanssa ja tutustu vangitsevaan Outback -tunnelmaan.

Mikrohäät = Makroelämys!

Mitä voit odottaa vuoden ”less is more” -tyyliltä kun kyseessä on häät.

Piste i:n päälle!

Carrie Bradshaw (Sinkkuelämää) sanoi näin kadulla kimppuunsa käyneelle varkaalle: Please Sir, you can take my Fendi bag, you can take…

Dazzling by zazabella – suomen myydyin naisten juhlapukumerkki

Dazzling-tavaramerkin omistaa maahantuontifirma OY Trade Fairly ltd., joka on vuodesta 2007 tähän päivään kasvaneet Suomen suurimmaksi naisten hää- ja juhlapukuyritykseksi…

Onnistu hääpuvun ostossa

Hääpuvun hankkiminen on varmasti yksi jännittävimmistä häävalmisteluihin liittyvistä asioista. Hääpuvun hankkiminen voi olla hauskaa, ja monien pukujen sovittaminen voi parhaimmillaan…

Badgley Mischka 2021

Uskoimme, että vuoden 2021 Badgley Mischka -mallisto ei voisi enää edeltäjäänsä kauniimmaksi muuttua… kunnes näimme uudet kampanjakuvat!!

Ihanat pitkähihaiset hääpuvut!!

Oletko ajatellut itsellesi pitkähihaista hääpukua? Myös hihallisia hääpukuja löytyy erilaisissa tyyleissä ja materiaaleissa. Turun Sydänkäpy liikkeestä löytyy paljon Maggie Sotteron…

Hääkampaukset – trendit

Ylhäällä, alhaalla, kiharoilla vai kukilla? Kasvojesi malli sekä se, miten sinulla on tapana pitää hiuksiasi arkena antavat osviittaa siihen, millainen…

Pinnan alla

Pitsiä, puuvillaa, röyhelöitä tai rokkia. Omaan tyyliin ja persoonaan täydellisesti istuvat alusvaatteet antavat kantajalleen voimaa tärkeisiin hetkiin.

Esittelyssä upouusi mallisto ÉLYSÉE 2021!

Yksinkertaisesti eleganttia ja dramaattisen kaunista. Meidän visiomme – sinun unelmasi.

Esittelyssä Enzoanin uunituore mallisto vuodelle 2021

Esittelemme teille yksityiskohtaisesti Enzoanin uunituoreen malliston vuodelle 2021. Enzoanin uusin mallisto on täynnä pysäyttävän upeita luomuksia, kuten kaksi eri tyyliä…

Old school vibes

Birgitte Bardot -henkisiä kampauksia ja suuria aurinkolaseja – 70- ja 90 -luvun vibat eivät dominoi pelkästään muotialaa vaan ne näkyvät…

Earth, wind & fire

Kauniit romanttiset mekot yhdistetään voimakkaaseen meikkiin ja suuriin koruihin.

Highlights

Vuonna 2020 kiinnitetään huomiota häämekon yksityiskohtiin, jotka tekevät kokonaisuudesta suorastaan maagisen.

Shine bright like a diamond

Takaamme, että upeiden asusteiden sekä onnistuneen stailauksen avulla suorastaan loistat suurena päivänäsi.

Pronovias lahjoittaa häämekkoja

Maailman johtaviin häämerkkeihin lukeutuva Pronovias lahjoittaa häämekkoja sairaalatyötä tekeville tuleville morsiamille, jotka taistelevat etulinjassa COVID-19 pandemiaa vastaan.

Curvy Brides – häämekkoja XL -koossa

Jokaisen morsiamen unelma on olla mahdollisimman kaunis versio itsestään suurena päivänään – riippumatta mekon kokolapusta. Tässä artikkelissa jaamme parhaat vinkkimme…

Ekstreemi Boheemi

Olemme löytäneet häämekkomerkin, joka vie boheemitrendin aivan äärirajoille.

Pysy ajan tasalla

Kello ei ole pelkästään kaunis asuste hääpäivänä, vaan sen avulla pysyt myös ajan tasalla ja voit seurata aikataulun pitävyyttä.

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Morsiamen kengät ja tarvikkeet

Tässä esittelemme tärkeitä yksityiskohtia ja kerromme vuoden 2021 trendeistä.

Lue Lisää

Piste i:n päälle!

Carrie Bradshaw (Sinkkuelämää) sanoi näin kadulla kimppuunsa käyneelle varkaalle: Please Sir, you can take my Fendi bag, you can take…

Lue Lisää

Pinnan alla

Pitsiä, puuvillaa, röyhelöitä tai rokkia. Omaan tyyliin ja persoonaan täydellisesti istuvat alusvaatteet antavat kantajalleen voimaa tärkeisiin hetkiin.

Lue Lisää

Pysy ajan tasalla

Kello ei ole pelkästään kaunis asuste hääpäivänä, vaan sen avulla pysyt myös ajan tasalla ja voit seurata aikataulun pitävyyttä.

Lue Lisää

Mitä tapahtuu häämuotialalla?

Keskustelimme uusimmista trendeistä muutaman suurimman häämekkovalmistajan kanssa.

Lue Lisää

Hääpuvun alle

Sanotaan, että hyvä olo lähtee sisältäpäin, ja tämä pätee myös hääpukeutumiseen. Se, mitä puet hääpuvun alle, vaikuttaa todella paljon siihen,…

Lue Lisää

Löydä oikea korko

Olet valinnut hääpukusi, ja nyt on aika päättää kengistä. Kenkien valinnassa on paljon pohdittavaa, yksi tärkeimmistä päätöksistä liittyy korkojen mallin…

Lue Lisää

Löydä oikeat kengät hääpäivään

Kenkien valinta morsiuspukuun on mieluisa tehtävä useimmille morsiamille. Tyylikkäiden kenkien valikoima on runsas, ja jos haluat, voit valita perinteiset valkoiset…

Lue Lisää

Elsa Coloured Shoes ylpeänä esittää uuden hääkenkämalliston 2018!

Vuonna 2018 kaikki on mahdollista hääkengissä! Häämuoti ei koskaan ole ollut niin vapaata ja monimuotoista kun nyt. Näet tämän myös…

Lue Lisää

Unelmiesi puvun teettäminen

Asiakkaalle voidaan lähteä luomaan omia malleja, joilla toteutetaan hänen omia näkemyksiään ja erityistoiveitaan. Julia Dunajeva on yrittäjä ja vestonomi, eli…

Lue Lisää