Morsiamen kengät ja tarvikkeet

morsiamen kengät ja tarvikkeet

Kaunis häämekko on häätyylisi perusta, mutta oikeilla yksityiskohdilla ja kengillä luot kokonaisuuden. Tässä esittelemme tärkeitä yksityiskohtia ja kerromme vuoden 2021 trendeistä.

Teksti: Anna Storm Kuvat: Adobestock.com

Suosittelemme aloittamaan oikean häämekon etsinnästä ja tämän jälkeen suuntamaan asusteiden metsästykseen. Mekko on häätyylisi perusta ja tämä kyseinen luomus antaa sinulle suuntaviivat asusteiden valintaan. Ehkä olet nähnyt mieleisesi tyylin jossain lehdessä tai Instagramissa ja haluat kopioida sen suoraan itsellesi. Tai ehkä olet aivan hukassa mitä tulee hiuskorujen, kenkien, huntujen ja alushameiden valintaan? Olit perillä asioista tai et, suosittelemme pyytämään hääliikkeen asiantuntevia ammattilaisia jakamaan sinulle parhaat vinkkinsä. Tämän jälkeen voit vapaasti aloittaa kaikkien tilpehöörejä tutkailun ja yhdistelemisen. Mutta mikä on erityisen kuumaa juuri nyt? Me kerromme.

Käsineet

Käsineet ovat kautta aikojen olleet suosittu asuste ja ne tuovat tietynlaista eleganssia häätyyliisi. Voit valita käsineet, joiden kangas sointuu mekkosi kankaan kanssa tai jotka sopivat vuodenaikaan, jolloin hääjuhlanne järjestetään. Kesähäihin kannattaa valita puuvilla- tai pitsikäsineet, kun taas talvihäihin sopivat samettihansikkaat. Tällä hetkellä pitkävartiset, yli kyynärpään ylettävät hansikkaat ovat kaikista suosituimpia. Mutta myös lyhyempivartiset hansikkaat sopivat häihin – suosittelemme tässä tapauksessa valitsemaan oikein lyhytvartisen käsineen, joka oikeastaan peittää vain kämmenen.

Vihkiseremoniassa kannattaa huomioida, että sormusta ei pueta käsineen päälle. Aikoinaan oli tapana purkaa vasemman käden nimettömän sormiosan sauma, jotta vihkiseremoniassa sormus saatiin helposti paikoilleen. Nykyään käsineet ovat joustavampia ja ne on helppo riisua kun on aika laittaa sormus paikoilleen. Tänä päivänä on myös hansikkaita, jotka kiinnittyvät ainoastaan keskisormeen silmukan avulla. Näitä hansikkaita ei tarvitse riisua, joten sormuksen asettaminen nimettömään on helppoa.

Huntu

Siitä lähtien kuin Marion sonnustautui kauniiseen huntuun Robin Hood -elokuvassa, on tämä Disney -unelma elänyt monien mielessä ja halu pukeutua romanttiseen huntuun hääpäivänään kasvanut. Tänä vuonna huntu saa olla useita metrejä pitkä ja muodostaa kauniin laahuksen häämekolle. Harva asia on yhtä romanttista kuin tuulessa hulmuava huntu. Hunnun suosio on kasvanut suunnattomasti Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häiden myötä, joissa morsian pukeutui kauniiseen huntuun. Valitse yksinkertainen huntu viimeistelemättömillä reunoilla tai huntu, joka on koristeltu samanlaisella pitsillä kuin häämekkosikin. Ainoa suuri määrittelevä asia hunnun valinnassa on, että sen värin kannattaa olla sama kuin häämekkosikin väri.

morsiamen kengät ja tarvikkeet

Pitkä huntu luo romanttisen ja elegantin tunnun hääpäivään.

Kengät

Oikeat kengät antavat sinulle ryhdin, joka kaunistaa koko vartaloasi ja mahdollistaa mekon laskeutumisen upealla tavalla. Korkokenkä parantaa ryhtiäsi ja saa mekkokankaan laskeutumaan kauniisti – mutta muista, että kengät tulevat olemaan jalassasi koko päivän ja sinun tulee jaksaa kävellä niissä useiden tuntien ajan. Mikäli olet tottunut korkokenkien käyttäjä, niin tuskin hääpäivänäkään syntyy mitään ongelmia. Mutta suosittelemme valitsemaan paksumman koron, jos olet tottumaton korkojen käyttäjä. Osa morsiamista valitsee hääpäiväänsä korottomat kengät, kuten ballerinat tai sandaletit. Nämä ovat oikein toimivia vaihtoehtoja kesähäihin ja luovat rennon romanttisen tunnelman.

Voit myös laittaa korkokengät jalkaasi vihkimisen ajaksi ja vaihtaa ballerinat tai matalampikorkoiset kengät hääjuhlaan.

Tänä päivänä on tarjolla suuri valikoima kauniita kenkiä, joista valita mieleisensä hääpäivään. Aikaisemmin hääkengät olivat lähes aina valkoisia, mutta nykyään niitä löytyy kaikissa eri väreissä ja muodoissa. Voit valita kengät, jotka sopivat yhteen mekkosi kanssa tai kengät, jotka erottuvat edukseen värinsä tai tyylinsä puolesta.

morsiamen kengät ja tarvikkeet

Viitta

Tämän päivän hääpukeutumisen avainsana on eksklusiivisen chic ja mikä sopisi tähän tyyliin paremmin kuin kaunis viitta? Monet johtavista häävaatteiden valmistajista ovat esitelleet mallistoissaan kauniita viittoja, joissa osassa on jopa iso huppu. Viittoja on tarjolla niin lyhyinä kuin pitkinäkin vaihtoehtoina ja voit valita luomuksen joka koostuu läpikuultavasta pitsistä tai peittävämmästä kankaasta. Huomioi, että viitan tulee sointua yhteen mekkosi kanssa, eivätkä kaikki mekot sovi kovin hyvin yhteen viitan kanssa.

Hiuskorut

Kaunis tiara tai kimaltavat hiuskorut ovat tänä päivänä enemmän sääntö kuin poikkeus hääpäivänä. Markkinoilla on tarjolla runsas määrä kauniita hiusasusteita ja nyt trendi on muuttumassa 20-luvun kimaltavista kivistä minimalistisempaan ja skandinaavisen puhdaslinjaiseen tyyliin. Korujen inspiraationa ovat toimineet Rooman suuraika ja kreikkalaiset jumalattaret, ja näin ollen tulevan sesongin suosituin väri on itsestään selvästi kulta.

morsiamen kengät ja tarvikkeet

Kauniita hiuskoruja Jannie Baltzerilta.

Lue lisää

Kimppu jota rakastat

Harvojen kukkakimppujen koetaan huokuvan niin paljon rakkautta kuin morsiuskimpun.

3 askelta joiden avulla valitset oikeat kengät hääpäivään

Tässä alla kolme askelta auttamaan sinua matkallasi täydellisten hääpäivän kenkien valintaan.

Näin olet upeimmillasi hääpäivänä!

Vahvista kauniita piirteitäsi ja persoonallista tyyliäsi hääpäivän meikkivalinnoilla. Annamme muutamia tyylivarmoja vinkkejä ja neuvoja.

Vuoden 2022 trendit

Mitä trendejä kannattaa pitää silmällä vuotta 2022 ajatellen? Tässä artikkelissa opastamme sinut uusimpien häämekkotrendien pariin.

Häämeikki – Tee & Älä tee

Annamme muutamia listaamme tärkeimmät Tee & Älä tee -vinkit.

Hääkampausten peruskurssi

Mitkä ovat viimeisimmät trendit hääkampauksissa? Ja mitä tulisi miettiä konsultaatiotapaamiseen sekä kampauksen tekoon liittyen?

Haastattelu yksinoikeudella: Alessandra Rinaudo

Intohimona historia ja taustalla loistava renessanssituntemus – Pronoviaksen pääsuunnittelija Alessandra Rinaudo kertoo tuotemerkin uusimmasta mallistosta, joka esiteltiin Barcelona Bridal Fashion…

ZAZABELLA HELSINKI Hääsalonki

Helsingin hääsalongissamme jokainen tuntee olonsa prinsessaksi!

European Bridal Week – trendiraportti!

Matkustimme Saksan Essenissä järjestettävään European Bridal Week -tapahtumaan ja täytimme inspiraatiosäiliömme täyteen vuoden 2023 trendejä ja muotisuuntauksia.

Ukrainalainen häämerkki ompelee taisteluliivejä

Keskustelimme Uluyana Kyrychukin kanssa, joka toimii Milla Nova -häämerkin toimitusjohtajana.

Barcelona Bridal Fashion Week

Matkasimme Barcelonaan katsastaaksemme tulevan sesongin uusimmat trendit!

LILLY Morsiuspuvut – Rakkautta ilmassa

Aistikkaat morsiuspuvut modernille morsiamelle. Uudessa mallistossa kohtaavat romantiikka ja katumuoti kauniin hääpukuvalikoiman muodossa.

Morileen romanttiset hääpuvut

Anna meidän esitellä mallistot sinulle, jotta tiedät, mistä aloitat etsimään unelmiesi mekkoa…

1 häät, 2 morsiuspukua

Miksi tyytyisit hääpäivänäsi yhteen morsiuspukuun kun niitä voisi olla useampia? Annamme vinkkejä miten voit lähestyä asiaa jos sinun on vaikea…

Tahratonta

Vaikeasti puhdistettavia tahroja vaatteissa? Häät ja juhlat antaa parhaat puhdistusvinkit

Tuoreimmat catwalk -uutiset

Katso kuvat Englannissa järjestetyn Harrogate Bridal Show -tapahtuman muotinäytöksistä!

Vuoden 2022 mallisto ÉLYSÉE Bridalilta on toteen käynyt unelma

ÉLYSÉEllä kaikki alkaa suunnittelusta. Puhtaat linjat ja arvokkaat yksityiskohdat tekevät tästä mallistosta aivan erityisen.

Rakastu LOVEen… Esittelemme Enzoanin uunituoreen vuoden 2022 malliston.

Suloisa, nuorekas, kaunis ja ajaton ovat hyviä sanoja kuvailemaan tätä uniikkia mallistoa.

Hehkua hääpäivään

Hehkua hääpäivään Kukapa ei haluaisi hehkua kauniisti hääpäivänään niin sisäisesti kuin ulkoisestikin?

Morsiamen kengät ja tarvikkeet

Tässä esittelemme tärkeitä yksityiskohtia ja kerromme vuoden 2021 trendeistä.

10 häätrendiä vuodelle 2021

Häämuodissa on juuri nyt luovuutta enemmän kuin koskaan ja suunnittelijoiden mallistoissa seuraavat suuntaukset ovat nähtävillä.

Madi Lanen kevään 2021 -mallisto: Aphrodite

Tässä esittelemme uusimman kevät/kesä 2021 -mallistomme: Aphrodite.

Mikrohäät = Makroelämys!

Mitä voit odottaa vuoden ”less is more” -tyyliltä kun kyseessä on häät.

Piste i:n päälle!

Carrie Bradshaw (Sinkkuelämää) sanoi näin kadulla kimppuunsa käyneelle varkaalle: Please Sir, you can take my Fendi bag, you can take…

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Kimppu jota rakastat

Harvojen kukkakimppujen koetaan huokuvan niin paljon rakkautta kuin morsiuskimpun.

Lue Lisää

3 askelta joiden avulla valitset oikeat kengät hääpäivään

Tässä alla kolme askelta auttamaan sinua matkallasi täydellisten hääpäivän kenkien valintaan.

Lue Lisää

Morsiamen kengät ja tarvikkeet

Tässä esittelemme tärkeitä yksityiskohtia ja kerromme vuoden 2021 trendeistä.

Lue Lisää

Piste i:n päälle!

Carrie Bradshaw (Sinkkuelämää) sanoi näin kadulla kimppuunsa käyneelle varkaalle: Please Sir, you can take my Fendi bag, you can take…

Lue Lisää

Pinnan alla

Pitsiä, puuvillaa, röyhelöitä tai rokkia. Omaan tyyliin ja persoonaan täydellisesti istuvat alusvaatteet antavat kantajalleen voimaa tärkeisiin hetkiin.

Lue Lisää

Pysy ajan tasalla

Kello ei ole pelkästään kaunis asuste hääpäivänä, vaan sen avulla pysyt myös ajan tasalla ja voit seurata aikataulun pitävyyttä.

Lue Lisää

Mitä tapahtuu häämuotialalla?

Keskustelimme uusimmista trendeistä muutaman suurimman häämekkovalmistajan kanssa.

Lue Lisää

Hääpuvun alle

Sanotaan, että hyvä olo lähtee sisältäpäin, ja tämä pätee myös hääpukeutumiseen. Se, mitä puet hääpuvun alle, vaikuttaa todella paljon siihen,…

Lue Lisää

Löydä oikea korko

Olet valinnut hääpukusi, ja nyt on aika päättää kengistä. Kenkien valinnassa on paljon pohdittavaa, yksi tärkeimmistä päätöksistä liittyy korkojen mallin…

Lue Lisää

Löydä oikeat kengät hääpäivään

Kenkien valinta morsiuspukuun on mieluisa tehtävä useimmille morsiamille. Tyylikkäiden kenkien valikoima on runsas, ja jos haluat, voit valita perinteiset valkoiset…

Lue Lisää