Näin järjestät onnistuneet polttarit tulevalle morsiamelle

Onko joku läheisesi menossa naimisiin? Loistavaa! Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, kuinka järjestät upeat polttarit tulevalle morsiamelle budjetista riippumatta.

Teksti: Anna Storm Kuvat: Adobestock.com

Onko sinun osallesi osunut tehtävä järjestää polttarit tulevalle morsiamelle? Koetko paineita tehtävän suorittamisesta? Ole aivan rauhassa – me annamme sinulle parhaat vinkit! Sen sijaan, että miettisit mitä kaikki muut tekevät, lue nämä meidän vinkkimme, jotka takaavat onnistuneet polttarit. Annamme myös vinkkejä aktiviteeteistä, jotka sopivat jokaiselle lompakolle.

Puolikkaan päivän polttarit

Onko teillä vain muutama tunti aikaa järjestää onnistuneet polttarit tulevalle morsiamelle? Ei mitään hätää! Muutamassa tunnissa ehtii tehdä paljon kaikkea kivaa. Klassinen tapa polttareiden aloittamiselle on yllättää morsian teidän saapumisellanne paikalle. Jotta saatte mahdollisimman paljon irti näistä tunneista, suosittelemme aloittamaan polttarit toiminnallisella osuudella. Tavallinen tapa polttareiden aloittamiseen on käydä aamupalalla/brunssilla/välipalalla, mutta säästäkää tässä tapauksessa ruokailuosuus viimeiseksi. Ruokailu venyy helposti ja tekee loppuajan aikataulusta tiukan ja stressaavan. Joten siirtäkää syömistä ja aloittakaa sen sijaan polttarit tulevan morsiamen lempipuuhalla. Ehkä kyseessä on kakkujen ja leivosten koristelukurssi? Vai kenties hikinen kiipeilyretki luonnossa oppaan kanssa? Tai ottakaa leikkimielinen kisa viinitietoudestanne viinimaistelun merkeissä. Valitkaa aktiviteetti, johon voitte kaikki osallistua ja jonka aikana teidän on mahdollista keskustella ja naureskella yhdessä. Viekää lopuksi koko polttariporukka ravintoillalliselle tai vaikka kotilounaalle jonkun teidän luo. Samalla kuin syötte ja juotte, voitte järjestää visan, joka koskee tulevaa morsianta. Tai miksi ette kaikki pitäisi maljapuhetta tulevalle morsiamelle? Tätä tuleva morsian taatusti arvostaa!

Koko päivän polttarit

Kokonaisen päivän aikana teillä on paljon enemmän aikaa erilaisille aktiviteeteille – varokaa kuitenkin, että ette täytä päivää liialla toiminnalla, sillä siitä tulee pian stressaavaa ja todennäköisesti jokainen yksittäinen aktiviteetti kestää pidempään kuin olette osanneet arvioida (varsinkin jos alkoholilla on osansa asiaan). Koko päivän kestävien polttareiden ehkä paras aloitus on yllätysmomentin jälkeen kutsua tuleva morsian brunssille tai aamiaiselle. Kata esiin buffetillinen herkkuja – kiinnitä erityisesti huomiota ruokiin, joita tuleva morsian rakastaa. Jos ilma on kaunis, kannattaa ehdottomasti suunnata piknikille. Aamiaisen aikana voitte leikkiä tutustumisleikkiä. Leikki menee niin, että morsiamella on 15 sekuntia aikaa nopeasti esitellä kaikki paikallaolijat. Esittelytapa on vapaa, esimerkiksi kertomus siitä kuinka tuleva morsian on ystävänsä tavannut tms. Tämä on nopea ja hauska tapa oppia tuntemaan toisensa. Aamiaisen jälkeen on aika suunnata päivän ensimmäistä aktiviteettia kohti. Kyseessä voi olla esimerkiksi kajakkimelonta, pöytätennisottelu, sushi-kurssi, kuumailmapallolento tai stailistin tyyliopastus morsiamelle. Lounaan voi kantaa mukana ja syödä silloin kun siihen on sopiva aika. Kylmälaukullinen voileipiä, salaatteja ja tuoremehuja pitää energiatasot yllä. Iltapäivällä voitte kaikki suunnata kampaamoon föönattavaksi ja näyttääksenne hurmaavilta iltaohjelmaa varten tai vaihtoehtoisesti voitte järjestää mini-spa-kokemuksen jonkun luona. Ilta voidaan sitten viettää stand-upin, teatterin tai konsertin merkeissä. Voitte myös varata pöydän morsiamen lempiravintolasta. Illallisen yhteydessä voitte tehdä kauniin eleen pitämällä henkilökohtaisia puheita tulevan morsiamen kunniaksi.

Useita päiviä kestävät polttarit

Heille, jotka päättävät pistää hommat isolleen ja järjestää kokonaisen viikonlopun kestävät polttarit, on vaihtoehtoja rajattomasti. Mikäli teillä on iso budjetti käytettävissänne, voitte kidnapata morsiamen ja viedä hänet lentokentälle, josta yhdessä matkaatte viikonloppureissulle johonkin upeaan kaupunkiin. Haluatteko järjestää useita päiviä kestävät polttarit, mutta teillä ei ole varaa käyttää niihin satoja euroja? Ei mitään hätää! Voitte vuokrata pienen mökin metsästä tai lainata jonkun sukulaisen kesämökkiä. Viettäkää viikonloppu kokkaamalla herkkuruokianne, istumalla nuotion ääressä, naku-uinnilla järvessä, metsäkävelyillä ja pukeutumalla parhaimpiinne iltaisin. Keksikää runsaasti erilaisia leikkejä viikonlopuksi, jotta teillä on paljon yhteistä tekemistä.

YLEISIÄ OHJEITA:

• Yllätysmomentti on lähes puolet onnistuneista polttareista. Pidä siis huolta, että polttareiden suunnittelu tapahtuu ilman, että tuleva morsian saa niistä vihiä. Yllätä sankari tekemällä klassinen kidnappaus. Tämä voi tapahtua esimerkiksi silloin kuin tuleva morsian on pahaa-aavistamattomana lounaalla appivanhempiensa kanssa tai olette voineet etukäteen sopia hänen pomonsa kanssa, että sankarilla on mukamas ”tärkeä tapaaminen”, mutta todellisuudessa te pamahdatte yllätyksenä paikalle. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.
• Perinteiset polttarit koostuvat tulevan morsiamen naispuolisista ystävistä. Mutta kuka sanoi, että sekapolttarit eivät olisi ok? Vuonna 2019 tämä tuntuu enemmän oikealta kuin väärältä, sillä totta kai tuleva morsian haluaa tärkeänä päivänä mukaansa kaikki ystävänsä sukupuolesta riippumatta.
• Pitkät kuljetusmatkat? Joskus teidän pitää siirtyä paikasta A paikkaan B ja jos kropassa on hieman alkoholia, saattaa morsian hieman väsähtää. Välttäkää väsymystä laittamalla purkkiin lappusia, joissa on keskusteluaiheita tulevalle morsiamelle. Aiheina voi olla esimerkiksi ”Ensi-ihastumiseni”, ”Suurin seikkailuni”, ”Romanttisin asia, jonka kumppanini on tehnyt” ja niin edelleen.
• Vältä morsiamen nolaaminen esimerkiksi pakottamalla hänet kaupungille typerissä vaatteissa myymään suukkoja, kortsuja tai vastaavaa. Rehellisesti puhuen, pitääkö kukaan sellaisista polttareista?

Koti >>>

Lue lisää

Pukukoodit häissä

Monet vieraat pohtivat, kuinka häihin tulisi pukeutua. Älä huoli, sillä tämän artikkelin luettuasi saat asiaan täyden ymmärryksen.

Newbie lanseeraa häämalliston

Kappahlin tuotemerkki Newbie lanseeraa juuri sopivasti hääsesongin kynnyksellä malliston naisten ja lasten vaatteita ja asusteita, joissa on unenomaisia valkoisia sävyjä,…

Häävieraiden Budjetti

Häävieraat ovat valmiita käyttämään häihin keskimäärin 266 euroa – tätä vieraat odottavat häiltä

Hyvän hääpuheen salaisuus

Laadi neuvojemme avulla mukaansatempaava puhe.

Linda-Marie Nilsson kokovalikoimaltaan laajassa designyhteistyössä Elloksen kanssa

Tällä kertaa kyseessä ovat juhlamekot ja asusteet kesän kaikkiin ihaniin tilaisuuksiin.

Lahjalistan kirjoittamisen taito

Tässä vinkkejä siihen, miten voitte tehdä täydellisen häälahjan löytämisestä helpompaa sekä itsellenne että vieraillenne.

Vieraan vaatetus

Riippumatta siitä, järjestetäänkö häät kartanossa vai ladossa, linnassa vai puutarhassa, on vieraan tärkein kysymys on aina sama: miten minun tulee…

Aika kirjoittaa toivelista

kuinka lahjalista tulisikaan oikein laatia ja millaisia kirjoittamattomia sääntöjä tähän liittyy?

Osoita arvostuksesi hääsaattueelle

Osoittakaa arvostuksenne antamalla heille kauniit lahjat.

Tavallisimmat häihin liittyvät tilaisuudet

Itse vihkimisen, seurustelun ja hääjuhlan sisältävän päivän lisäksi on olemassa useita häihin liittyviä järjestelyjä joista tässä käymme läpi tavallisimmat.

Minkälaiset polttarit valitset?

Äänestä sitä aktiviteettia, jonka sinä tahtoisit mieluiten toteuttaa polttareissasi!

Kuka tekee mitäkin häissä?

Häiden järjestelyjä varten on tärkeä valita muutama tärkeä avainhenkilö. Nämä henkilöt saavat tietyn vastuun ja tehtävän hoidettavakseen hääpäivänänne. Mutta keitä…

Tahratonta

Vaikeasti puhdistettavia tahroja vaatteissa? Häät ja juhlat antaa parhaat puhdistusvinkit

Huomenlahja – Muisto elämänne onnellisimmasta hetkestä

Huomenlahjan antaminen puolisolle häiden jälkeisenä aamuna on perinne, jota monet pitävät tärkeänä ja oleellisena osana naimisiin menoa.

Häälahjojen top 10

Onko sinut kutsuttu häihin ja pelkäät antavasi aivan vääränlaisen lahjan? Ei hätää, tässä tulee hyviä vinkkejä.

Häiden vuosipäivät

Häiden vuosipäiviä juhlistetaan muistellaksemme miksi menimme naimisiin. Tämä on erityinen päivä, jonka voimme omistaa toisillemme ja hieno tilaisuus osoittaa rakkauttamme.

Romanttisia kylpyläelämyksiä

Olemme testanneet neljää erilaista pohjoismaista kylpylää jakaaksemme inspiraatiota häiden eri osa-alueiden suunnitteluun.

Valitse kaasosi huolella

tämän nimityksen mukana tulee myös tietty vastuu. Jaamme tässä artikkelissa muutaman ajattelun arvoisen huomion, joita kannattaa pohtia kaasoja valitessa.

Näin järjestät onnistuneet polttarit tulevalle morsiamelle

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, kuinka järjestät upeat polttarit tulevalle morsiamelle budjetista riippumatta.

Etiketti ja toimintavinkkeja haavieraille

Mitä tämä tarkoittaa sinulle vieraana, miten tulee tai ei tule käyttäytyä? Me annamme sinulle vastaukset!

Häävieraalle – Näin budjetoit hääsesongin

Kaikille häävieraille, jotka kamppailevat tulevan kauden häälahjabudjetin kanssa

Unohtumattomat polttarit

Onko joku läheisesi menossa naimisiin? Loistavaa! Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, kuinka järjestät uskomattomat polttarit tulevalle sulhaselle budjetista riippumatta.

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Tavallisimmat häihin liittyvät tilaisuudet

Itse vihkimisen, seurustelun ja hääjuhlan sisältävän päivän lisäksi on olemassa useita häihin liittyviä järjestelyjä joista tässä käymme läpi tavallisimmat.

Lue Lisää

Minkälaiset polttarit valitset?

Äänestä sitä aktiviteettia, jonka sinä tahtoisit mieluiten toteuttaa polttareissasi!

Lue Lisää

Romanttisia kylpyläelämyksiä

Olemme testanneet neljää erilaista pohjoismaista kylpylää jakaaksemme inspiraatiota häiden eri osa-alueiden suunnitteluun.

Lue Lisää

Näin järjestät onnistuneet polttarit tulevalle morsiamelle

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, kuinka järjestät upeat polttarit tulevalle morsiamelle budjetista riippumatta.

Lue Lisää

Unohtumattomat polttarit

Onko joku läheisesi menossa naimisiin? Loistavaa! Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, kuinka järjestät uskomattomat polttarit tulevalle sulhaselle budjetista riippumatta.

Lue Lisää

Onnistuneet polttarit

Onko sinun osallesi osunut tehtävä järjestää polttarit tulevalle morsiamelle? Koetko paineita tehtävän suorittamisesta? Ole aivan rauhassa – me annamme sinulle…

Lue Lisää

Näin saat onnistuneet polttarit!

Täydellisten polttareiden suunnittelu voi olla sekä stressaavaa että aikaa vievää. Erityisen vaikeaa voi olla suunnittelun aloittaminen. Lue tästä vinkkejä ja…

Lue Lisää