Näin saat unelmiesi sormuksen

Teksti: Anna Storm  Kuvat: Adobestock.com

Valmistaudu. Mieti jo nyt minkä tyylisen sormuksen haluat, mitä jalokiviä siihen tulee ja mikä hionta puhuttelee sinua.

Jätä vihjeitä

Anna kumppanillesi vihjeitä siitä, minkälaisesta sormuksesta unelmoit. Tee tunnelmataulu, jonka ”vahingossa” unohdat keittiön pöydälle. Tunnelmatauluun voit leikata ja liimata kauniita sormuksen kuvia eri lehdistä ja sosiaalisessa mediassa voit jakaa tykkäyksiä mieleisillesi sormuksille. Huomioi, että kukaan ei ole ajatuksenlukija. Eli mikäli haluat unelmiesi sormuksen – pidä huolta, että tuot selkeästi esiin mistä pidät.

 

Pyydä ystävältä apua

Kaikissa tilanteissa kannattaa kysyä apua luotettavalta ystävältä. Oletko löytänyt useita sormuksia, joista pidät? Kysy ystäviltäsi rehellistä mielipidettä siitä, mikä niistä heidän mielestään sopisi sinulle parhaiten.

 

Selvitä kokosi

Vieraile korusepän luona ja selvitä sormuskokosi. Sormuksen kokoa voi useimmiten muuttaa jälkikäteen, mutta on helpompaa, jos sormus on heti oikean kokoinen.

 

Ole yliselkeä

Näytä kumppanillesi minkälaisista sormuksista pidät. Onko joku läheisenne mennyt vastikään naimisiin? Kerro kumppanillesi kuinka hienona pidät hänen sormessaan olevaa sormusta.

 

Ota ohjat omiin käsiin

Onko sormus tärkeämpi kuin itse yllätysmomentti? Ota ohjat omiin käsiin ja lähde kumppanisi kanssa yhdessä sormuskaupoille. Tämä on kaikista varmin tapa saada unelmiesi sormus. Yksi vaihtoehto on myös, että ilmoitat kumppanillesi, että haluat olla mukana sormusta ostettaessa ja kumppanisi voi hankkia rihkama-sormuksen yllätyskosintaan. Tällä tavoin saat sekä yllätysmomentin että unelmasormuksesi.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top