Näin suojaat sormuksen!

Teksti: Anna Storm  Kuvat: Adobestock.com

Tässä on vinkkejä vihkisormuksen suojaamiseksi.

1. Vakuutus

Tiedämme, että on tosi tylsää ajatella käytännön asioita, kuten vakuutuksia kun suunnittelet häitä tai olet vasta mennyt naimisiin. Mutta mikäli sormuksesi on arvoltaan suurempi kuin kuukauden palkkasi, saattaa olla hyvä idea tarkastaa voimassaoleva vakuutuksesi ja katsoa mitä kaikkea se sisältää. Hukkaan mennyt sormus ei ole koskaan kiva asia ja erityisen ikävää on, mikäli sen katoaminen vaikuttaa myös lompakon paksuuteen.

 

2. Pidä sormuksesi hyvässä tallessa

Matkustaessasi (hellou häämatka!) pidä huolta, että sormus on sormessasi tai säilössä pienessä korurasiassa käsilaukussasi. Älä koskaan laita arvokkaita koruja check-iniin vietäviin laukkuihin, sillä useimmat lentoyhtiöt tai vakuutukset eivät korvaa arvoesineitä, jotka on toimitettu check-iniin.

 

3. Anna sen loistaa

Puhdista sormuksesi tasaisin väliajoin. Yksinkertaisen puhdistuksen voit tehdä kotikonstein, mutta suosittelemme myös viemään sormuksen korusepälle puhdistettavaksi tasaisin väliajoin. (Lue tämän lehden artikkeli ”Huolehdi koruistasi” saadaksesi lisätietoa.)

 

4. Puutarhatyöt

Tiesitkö, että sormuksesi ovat erityisen kovassa kulutuksessa puutarhatöitä tehdessäsi? Pieni sora mullan seassa saattaa naarmuttaa ja vahingoittaa sormustasi. Mikäli teet jotain raskaampaa työtä käsilläsi kannattanee sormus riisua ennen töihin ryhtymistä.

 

5. Säilytä tyylikkäästi

Aivan kuten kaikki muutkin korusi, myös sormuksesi voivat parhaiten säilöessäsi ne erillään muista koruista. Hanki ihana korurasia, jossa jokaiselle sormukselle ja muille koruille on omat paikkansa. Tämä ei ole pelkästään korujesi parhaaksi vaan myös hieno sisustuselementti.

 

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top