Seikkailu

Roadtrip Euroopan halki

Monessa maassa käyminen yhden matkan aikana on tullut aina vain suositummaksi. Jos haluatte kokea jotakin todella erityistä, voi roadtrip Euroopan halki olla sopiva häämatka teille. Häät ja Juhlat antaa tässä vinkkejä ja ideoita siihen, miten automatkasta tulee onnistunut!

Brasilia

Kaukomaiden rannoille haluavan hääparin kannattaa suunnata Brasiliaan, jossa kaikki tärkeä tapahtuu rannalla. Ainakin kun puhutaan Rio de Janeirosta ja maan koillisosan, Bahian paratiisirannoista. Dyynien täyttämät, silmiähivelevät rannat, samban säestämä iloinen puheensorina ja viileänraikastavat caipirinhat tekevät takuuvarmasti häämatkasta unohtumattoman. Ja jos tämä ei vielä riitä, kannattaa matkaa jatkaa joko Ilha Granden tai Fernando de Noronjan saarille, etkä halua enää koskaan palata.

Häämatka sinulle joka etsit seikkailua

There’s more to see than can ever be seen, more to do than can ever be done. Nämä leijonakuninkaan tunnetuimman kappaleen sanat kuvaavat tätä matkaa osuvasti. Afrikka. Tansania. Tämä maanosa ja maa tarjoavat niin paljon koettavaa, että tuntuu kuin siellä voisi viettää kokonaisen eliniän silti kokematta puoliakaan siitä, mitä sillä on tarjota. Samanaikaisesti tuntuu siltä kuin olisi palanut kotiin, aivan kuin kaikki olisi jollain lailla ilmiselvää. Jos etsitte unohtumatonta häämatkaa, jonka haluatte muistaa koko loppuelämänne, on tämä artikkeli suunnattu juuri teille.

Kulissien takana kuvausmatkalla

Toimituksemme suunnittelee jokaista Häät ja Juhlat -lehteä varten erilaisia kuvausmatkoja. Matkoja, joille päätoimittajamme (Anna) matkustaa tiimin kanssa kuvaamaan morsiuspukuja ja miesten pukuja ainutlaatuisessa miljöössä. Ennen viimeisintä numeroamme (joka ilmestyi helmikuussa), tiimi matkusti Dubaihin. Ja nyt saatte lukea tarinan tämän upean matkan kulissien takaa.

Sri Lankaan

Mia Marttiini ja Jouko Laurila kokivat köyhän, srilankalaisen kylän Baliakin mieleenpainuvammaksi häämatkaosuudeksi.

Teidän oma trooppinen paratiisinne

Oletteko epävarmoja siitä, mihin matkustaisitte häämatkallenne? Nyt voitte lopettaa sopivan kohteen etsimisen. Perhentian Islands on Malesian koilliskulmalla, ja siellä on kaikki, mistä koskaan olette unelmoineet – ja vähän muutakin.