Kuvagalleria

Lumoava Love by Katri Niskanen

Love-korusarja sai alkunsa rakkaudesta, maailmankaikkeuden suurimmasta voimasta.

Andreasenin klassisen kauniit vihkisormukset

Andreasen haluaa tarjota asiakkailleensa sloganinsa mukaisesti Elämäsi Sormuksen, joka kestää aikaa ja katseita!

Dazzling by zazabella – suomen myydyin naisten juhlapukumerkki

Dazzling-tavaramerkin omistaa maahantuontifirma OY Trade Fairly ltd., joka on vuodesta 2007 tähän päivään kasvaneet Suomen suurimmaksi naisten hää- ja juhlapukuyritykseksi kuuden kivijalkamyymälän ja kahden verkkokaupan voimin.

Maaseudun talonpoikaisromantiikkaa

Koskaan aikaisemmin ei ole kaipuu maaseutuhäihin ollut suurempi. Talonpoikaisromantiikka, joka on saanut sijaa USAssa on nyt tullut Pohjoimaihin.Entistä useampi hääpari unelmoi häistä maalla, kukista hiuksissa ja liehuvasta valkoisesta mekosta. Nyöritä siis saappaasi, kaiva esiin cowboy -hattusi ja valmistaudu koko yön kestäviin latotansseihin.

Uskaliasta ja itsevarmaa

Less is more ei päde enää tämän päivän morsiamen kohdalla. Nykyään on itsestäänselvää, että morsian on hääpäivän katseenvangitsija upeassa mekossaan ja näyttävissä asusteissaan. Tämän päivän morsiamet hakevat paljon inspiraatiota dekandenteiltä 1920- ja 30-luvuilta, jolloin ainoastaan mielikuvitus asettaa rajoja.

Smartphoto

Yhtenäisen tyylin ja häittenne teeman löytäminen, joka toistuu läpi juhlan, on tärkeätä häittenne onnistumisen kannalta. Onnistutte tässä, kun valitsette samantyyliset kutsukortit, lahja- ja karamellirasiat, paikkakortit ja kiitoskortit. smartphoto.fi auttaa teitä löytämään suosikkidesignin häihinne ja kaikkiin hauskoihin tuotteisiin, juhlaanne liittyen.

Täydellisen morsiuspuvun jahdissa

Täydellisen häämekon etsiminen on sekä jännittävää, että suorastaan maagista. Sinun tehtävänäsi on löytää kaikkien kauniiden morsiuspukujen joukosta juuri se oikea sinulle. Häät ja Juhlat -lehden toimittaja Anna antaa sinulle henkilökohtaisia insider -vinkkejä.

Maailmankuulua italialaista romantiikkaa

Hotelli Villa Arcadio. Sijaintina viettävä rinne, näköalana Gardajärven maisemat sekä ympärillä oliivipuita ja mukulakivikatuja. Tällaisella paikalla sijaitsee italialainen helmi. Paikka, jossa kaikki on harkittua, aitoa ja romanttista. Mikäli etsitte romanttista rauhaa, herkullista ruokaa ja suosittuja viinejä, on tämä loistava kohde häämatkallenne.

Bridal dress collection for Finnish designer Heidi Tuisku

Heidi Tuiskun uuden hääpukumalliston herkkä ”Faith” kuvattiin keväällä upeassa Oitbackan kartanon talvipuutarhassa, Orangerissa. Kauden puvut henkivät keveyttä ja Orangerin upeat puitteet sopivat niihin täyellisesti. Mallin rento kiharakampaus ja kimppu täydensivät upeaa pukua.

Ilmoitus

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)